محمدحسین رحیمی نسب در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد، اظهار داشت: 112 نفر از این بیماران که مشکلات آنها در مرحله حاد قرار گرفته در مراکز شبانه روزی بهزیستی نگهداری و از خدمات اسکان، پزشکی و ... بهره مند می شوند و وضعیت اعصاب و روان این تعداد نیز به طور مرتب کنترل می شود.
وی افزود: 988 بیمار روانی دیگر نیز از خدمات مراکز روزانه بهزیستی بهره مند می شوند که این خدمات به منظور بازگشت بیماران روانی مزمن به جامعه ارائه می شود که از جمله این خدمات می توان به حرفه آموزی، ویزیت در منزل و ... اشاره کرد.
رحیمی نسب ادامه داد: بیماریهای روانی زمانی بروز پیدا می کنند که چالشی در ذهن فرد وجود دارد و او تمام توان خود را برای حل آن به کار می گیرد که اگر در مراحل اولیه موفق به حل مشکل خود نشود، با گذشت زمان دچار بیماری روانی مزمن و حاد خواهد شد.
وی بیان داشت: در صورتیکه فرهنگ مشاوره در میان مردم نهادینه شود و هر شخص در موارد بروز مشکل با مشاوره های تلفنی یا حضوری به حل مسائل بپردازد دیگر شاهد بروز این بیماریها به شکل حاد نخواهیم بود.
رحیمی نسب خاطرنشان کرد: هم اکنون خطوط تلفنی 123 و 148 به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات مشاوره به مردم استان یزد است.
112 بیمار حاد روانی در یک بیمارستان روانی در تفت به سر می برند.
نظر شما